• ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ
    Γιατί στο εξωτερικό;
    Δείτε τις υπηρεσίες μας.
  • Η Αξιόπιστη λύση , στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Οι Υπηρεσίες μας

Ανάπτυξη

Σας βοηθάμε στην προβολή και ανάδειξη του ταλέντου και των γνώσεών σας.

Υποστήριξη

Θα σας υποστηρίξουμε στις πρώτες απαραίτητες επαφές με δημόσιες υπηρεσίες.

Συμβουλευτική

Είμαστε κοντά σας πριν, κατά την διάρκεια της επιλογής και μετά την ανάληψη της εργασίας σας.

Office

Η Εταιρεία μας

Με πραγματικό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες και τους υποψηφίους μας, επιχειρούμε να κατανοήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, προτείνοντας τις καλύτερες δυνατές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης και σταδιοδρομίας στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση τόσο των πελατών μας όσο και των ενδιαφερόμενων για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, επιχειρώντας ένα ταίριασμα μεταξύ του υποψήφιου, του πελάτη και της θέσης εργασίας.
Περισσότερα

Για Εργοδότες

Axia Personal – Αξιόπιστοι συνεργάτες από την Ελλάδα

Για να μας γνωρίσετε καλυτέρα, αφιερώστε μας χρόνο για μία προσωπική και διεξοδική συζήτηση. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε με ακρίβεια τις απαιτήσεις που έχετε από τους εν δυνάμει υπαλλήλους σας και ποια πρόσωπα μπορούμε να σας προτείνουμε.

Οι υπεύθυνοι επιλογής προσωπικού μας αναλύουν διεξοδικά τις ανάγκες σας. Με βάση τις απαιτήσεις και τα καθήκοντα της εκάστοτε θέσης εργασίας βρίσκουμε τον καλύτερο υποψήφιο για εσάς και τον προετοιμάζουμε στοχευμένα για την νέα του εργασία στην επιχείρηση σας.
Περισσότερα

Office

Λίγα λόγια για εμάς

Η Axia Personal είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες επιλογής ανθρώπινου δυναμικού. Με γραφεία στην Αθήνα και το Μόναχο, εκπροσωπεί στην Ελλάδα από το 2000 φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση. Με έμφαση στο σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την ποιότητα, εργαζόμαστε καθημερινά για τη στελέχωση των φορέων που εκπροσωπούμε με προσωπικό υψηλών προδιαγραφών.
Περισσότερα


Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραφείο Αθήνας

+30/ 210 7780266

Γραφείο Μονάχου

+49/(0)89206021158